Τάσος Χατζηβασιλείου: Μαρτυρία του βουλευτή της ΝΔ την ώρα της επίθεσης της Χαμάς στο Ισραήλ - Δείτε βίντεο

"Ξαφνικά ήχησαν οι σειρήνες του πολέμου. Μας ζητήθηκε να κατέβουμε από τα οχήματα και να ξαπλώσουμε στην άκρη του αυτοκινητοδρόμου" 

Τον πόλεμο Ισραήλ - Χαμάς βίωσε από κοντά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Χατζηβασιλείου ευρισκόμενος στο Τελ Αβίβ την ώρα της μεγάλης επίθεσης της παλαιστινιακής οργάνωσης.

"Επιστρέφοντας απόψε με τους συναδέλφους βουλευτές και τα στελέχη της Αμερικανο Εβραϊκής Επιτροπής από τη Ραχάτ στο Τελ Αβίβ, ξαφνικά ήχησαν οι σειρήνες του πολέμου. Μας ζητήθηκε να κατέβουμε από τα οχήματα και να ξαπλώσουμε στην άκρη του αυτοκινητοδρόμουΟι ρουκέτες της Χαμάς ακούγονταν η μία μετά την άλλη (...)" τονίζει στη μαρτυρία του στην πλατφόρμα Χ ο κ. Χατζηβασιλείου, αναρτώντας σχετικό βίντεο. 

"Είναι αναγκαία η συνεννόηση για την ειρήνη!" ήταν η έκκλησή του βουλευτή Σερρών και γραμματέα Διεθνών Σχέσεων της ΝΔ μετά τη συγκλονιστικη εμπειρία που έζησε.

Τι δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ στο Χ

"Συγκλονιστική εμπειρία πριν από λίγο στο Ισραήλ. 

Βρίσκομαι από το μεσημέρι στο Ισραήλ, συμμετέχοντας σε αποστολή βουλευτών από ευρωπαϊκές χώρες, για να δούμε από κοντά την κατάσταση στο πεδίο. 

Επιστρέφοντας απόψε με τους συναδέλφους βουλευτές και τα στελέχη του American Jewish Committee από τη Ραχάτ στο Τελ Αβίβ, ξαφνικά ήχησαν οι σειρήνες του πολέμου. 

Μας ζητήθηκε να κατέβουμε από τα οχήματα και να ξαπλώσουμε στην άκρη του αυτοκινητοδρόμου. 

Οι ρουκέτες της Χαμάς ακούγονταν η μία μετά την άλλη, καθώς αναχαιτίζονταν από το Iron Dome.

Είναι αναγκαία η συνεννόηση για την ειρήνη!"

Πηγή: skai.gr



Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο «Αναμόρφωση του προγράμματος «Στέγαση και Εργασία για τους αστέγους»

Στην ψηφοφορία, επί της αρχής, «ναι» ψήφισε η ΝΔ. «Όχι» τα κόμματα της αντιπολίτευσης, με …