Συνάντηση Μητσοτάκη με τον νέο Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Γιάννη Τρεπεκλή

Στη διάρκεια της συνάντησης εξετάστηκαν οι προτεραιότητες της νέας περιφερειακής αρχής και η πορεία υλοποίησης του πολυεπίπεδου αναπτυξιακού προγράμματος για τα νησιά του Ιονίου

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε σήμερα με τον νεοεκλεγέντα Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Γιάννη Τρεπεκλή, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εξετάστηκαν οι προτεραιότητες της νέας περιφερειακής αρχής και η πορεία υλοποίησης του πολυεπίπεδου αναπτυξιακού προγράμματος για τα νησιά του Ιονίου.

Ο Πρωθυπουργός συνεχάρη τον κ. Τρεπεκλή για την εκλογή του και τόνισε πως η κυβέρνηση πάντοτε συνεργάζεται στενά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, για την εξυπηρέτηση των αναγκών των πολιτών και την υλοποίηση των παρεμβάσεων που θα βελτιώσουν τη ζωή τους.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ειδική αργία διατραπεζικών συναλλαγών στο ελληνικό χρηματοπιστωτικό σύστημα την 1η Μαΐου

Τα καταστήματα των τραπεζών θα παραμείνουν ανοιχτά, καθόσον η 1η Μαΐου θα είναι εργάσιμη. Ωστόσο, …