Αποχωρούν από τον ΣΥΡΙΖΑ Κυρίτσης - Παρασκευόπουλος

Ο κ. Κυρίτσης στην ανακοίνωσή του αναφέρει ότι από σήμερα μένει ανένταχτος

Την αποχώρησή τους από τον ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσαν σήμερα ο Γιώργος Κυρίτσης και ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος.

Ο κ. Κυρίτσης στην ανακοίνωσή του αναφέρει ότι από σήμερα μένει ανένταχτος ενώ υπενθυμίζεται ότι ο δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε ήδη παραιτηθεί από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Γιώργος Κυρίτσης αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook:

«Καλημέρα, μετά από 43 συναπτά έτη στην οργανωμένη πάλη, από σήμερα είμαι ανένταχτος. Ήταν μια δύσκολη απόφαση, παρ’ ότι αναγκαστική όπως τα καταλαβαίνω τα πράγματα. Ψυχή βαθιά», σημειώνει ο Γ. Κυρίτσης.

Σε άλλη εξέλιξη,  την αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε και ο πρώην υπουργός Νίκος Παρασκευόπουλος με άρθρο του στο NEWS 24/7, με το οποίο ωστόσο ξεκαθαρίζει  ότι δεν αποτελεί “διαζύγιο” από τον χώρο της ανανεωτικής Αριστεράς.
 

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ισχυρός σεισμός τώρα στην Ηλεία

Ισχυρός σεισμός τώρα στην Ηλεία μεγέθους 4.9 Ρίχτερ με επίκεντρο νοτιοδυτικά της Ανδραβίδας Ηλείας   …