Στο Λονδίνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης- Το πρόγραμμα της επίσκεψης

Την Τρίτη, στις 12:45, ο Πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου Rishi Sunak, στη Downing Street.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας στο Λονδίνο.

Την Κυριακή, στις 9:30 (τοπική ώρα), ο Πρωθυπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό BBC One και στη δημοσιογράφο Laura Kuenssberg.

Στις 18:30, ο Κυριακός Μητσοτάκης θα παραστεί και θα μιλήσει σε εκδήλωση της Γραμματείας Ελλήνων της Διασποράς της Νέας Δημοκρατίας.

Τη Δευτέρα το πρωί, ο Πρωθυπουργός θα συμμετάσχει στο Ελληνικό Επενδυτικό Συνέδριο που συνδιοργανώνουν η Morgan Stanley και το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Στις 17:00, ο Πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Ηνωμένου Βασιλείου και επικεφαλής του Εργατικού Κόμματος Keir Starmer.

Την Τρίτη, στις 12:45, ο Πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου Rishi Sunak, στη Downing Street.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Επιστολή Χαρίτση στον Μητσοτάκη για ΛΑΡΚΟ

«Η ιδιωτικοποίηση μιας τέτοιας βαριάς βιομηχανίας, με ιδιαίτερη στρατηγική σημασία για την ελληνική οικονομία, με …