Eurostat: Στο 3% μειώθηκε ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Νοέμβριο - Στο 2,4% στην Ευρωζώνη

Η αύξηση που σημειώθηκε τον Οκτώβριο απότομα, από το 2,4% που είχε υποχωρήσει τον Σεπτέμβριο, κόντα στη γενικότερη τάση της Ευρωζώνης, οφείλεται στην επιτάχυνση των τιμών των τροφίμων

Καθοδική πορεία σημείωσε ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον μήνα Νοέμβριο σε ετήσια βάση, καθώς καταγράφεται στο 3% από 3,8% τον Οκτώβριο, σύμφωνα με τον εναρμονισμένο δείκτη τιμών καταναλωτή της Eurostat. Στην Ευρωζώνη, ο πληθωρισμός μειώθηκε περαιτέρω στο 2,4% από 2,9% τον Οκτώβριο. 

Η αύξηση που σημειώθηκε τον Οκτώβριο απότομα, από το 2,4% που είχε υποχωρήσει τον Σεπτέμβριο, κόντα στη γενικότερη τάση της Ευρωζώνης, οφείλεται στην επιτάχυνση των τιμών των τροφίμων.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Συνεδριάζει το ΚΥΣΕΑ υπό τον πρωθυπουργό

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στις 10:00 θα προεδρεύσει στην τακτική συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής …