Μητσοτάκης: Παράταση στο Youth Pass μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου

«Χωρίς καπέλο αυτή τη φορά, θέλω να σας πω ότι το YouthPass πήρε παράταση έως τις 12 Δεκεμβρίου. Δεν ξέρω αν βοήθησε το χιούμορ, πάντως τις τελευταίες μέρες οι αιτήσεις αυξήθηκαν κατά 20.000»

Tην παράταση του Youth Pass έως τις 12 Δεκεμβρίου ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μέσα από το κανάλι του στο TikTok. 

«Χωρίς καπέλο αυτή τη φορά, θέλω να σας πω ότι το YouthPass πήρε παράταση έως τις 12 Δεκεμβρίου. Δεν ξέρω αν βοήθησε το χιούμορ, πάντως τις τελευταίες μέρες οι αιτήσεις αυξήθηκαν κατά 20.000. Επομένως, αν δεν το έχετε κάνει ήδη, μπείτε στην σχετική πλατφόρμα κάντε την αίτηση. Και για εσάς που έχετε κάνει ήδη την αίτησή σας η πρώτη πληρωμή θα γίνει στις 10 Δεκεμβρίου και η δεύτερη στις 21 Δεκεμβρίου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός. 

«Πού είναι το δικό σου καπέλο; Πού είναι;» δηλώνει κατόπιν στον Πίνατ ο κ. Μητσοτάκης παίζοντας μαζί του. 

Η οικονομική ενίσχυση ύψους 150 ευρώ, με 200.000 νέους και νέες δικαιούχους ηλικίας 18 και 19 ετών, έχει τη μορφή ψηφιακής χρεωστικής κάρτας την οποία θα μπορούν να την χρησιμοποιούν σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους τομείς του πολιτισμού, του τουρισμού και των μεταφορών.

@kyriakosmitsotakis_ ❗️Παράταση μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου❗️#youthpass ♬ original sound - Kyriakos Mitsotakis

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πότε πληρώνεται το ΚΕΑ Μαιου 2024

Πότε πληρώνεται το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, πρώην ΚΕΑ, Μαΐου 2024. Πότε εμφανίζονται διαθέσιμα τα χρήματα …