Αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Βαρεμένος

Στην ανακοίνωσή του ο Γιώργος Βαρεμένος απευθύνει σαφείς αιχμές στον Στέφανο Κασσελάκη

Mε αιχμές κατά του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, ανακοίνωσε σήμερα την αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Βαρεμένος, κάνοντας λόγο για ευτελισμό και αποσύνθεση.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Βαρεμένος είχε παρευρεθεί στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την ανακοίνωση του ονόματος της νέας κοινοβουλευτικής ομάδας των βουλευτών που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ,  «Νέα Αριστερά».

Στην ανακοίνωσή του ο πρώην βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας αναφέρει: 

«Ίσως τα πολλά λόγια να είναι περιττά όταν συμβαίνει αυτό που δεν μπορούσες να φανταστείς. Ότι δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ υπό την νέα ηγεσία του θα οδηγούνταν στην γκρίζα ζώνη όπου συναντώνται ο ευτελισμός και η αποσύνθεση, μέσα σε ένα κλίμα ιλαρότητας ανέμελου life style».

 

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Συνάντηση Μητσοτάκη με Ερντογάν στην Άγκυρα: Η ατζέντα, τα «αγκάθια» και οι στόχοι της Αθήνας

Το μήνυμα που έστειλε ο Έλληνας πρωθυπουργός στον Τούρκο πρόεδρο ενόψει της μεταξύ τους συνάντησης …