ΣΥΡΙΖΑ: Αιχμές Τεμπονέρα για Κασσελάκη και τους 11 που αποχώρησαν

«Να είναι ένα κανονικό και ουσιαστικό συνέδριο που θα λάβει πολιτικές αποφάσεις. Δεν χρειαζόμαστε ένα «συνέδριο-φιέστα του αρχηγού», τόνισε το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ

Σαφείς αιχμές τόσο κατά του Στέφανου Κασσελάκη όσο και των «11» που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, άφησε ο Διονύσης Τεμπονέρας, κατά την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

«Προφανώς όταν υπάρχει ένα διαζύγιο δεν φταίει μόνο ο ένας. Κατά την άποψή μου η διάσπαση του κόμματος θα μπορούσε κατά ένα μεγάλο μέρος να είχε αποφευχθεί. Θετική εξέλιξη η διεξαγωγή του συνεδρίου, δεν ήταν δεδομένη. Να είναι ένα κανονικό και ουσιαστικό συνέδριο που θα λάβει πολιτικές αποφάσεις. Δεν χρειαζόμαστε ένα «συνέδριο-φιέστα του αρχηγού», τόνισε χαρακτηριστικά.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη για Έλενα Ακρίτα: «Θα κληθεί να απολογηθεί για τα άθλια ψεύδη»

"Θα συνιστούσα ψυχραιμία στην Κα Ακρίτα σχετικά με τα όσα άθλια ψεύδη έχει πει προσβάλλοντας …