Απορρίφθηκε το αίτημα Μπελέρη για να ορκιστεί Δήμαρχος Χειμάρρας

Το δικαστήριο απέρριψε το άιτημα για  ολιγόωρη άδεια για να ολοκληρώσει την ορκωμοσία του και να αναλάβει καθήκοντα δημάρχου Χιμάρας

Απορρίφθηκε το αίτημα του Φρέντη Μπελέρη για χορήγηση ολιγόωρης άδειας για να ολοκληρώσει την ορκωμοσία του και να αναλάβει καθήκοντα δημάρχου Χιμάρας.

Συγκεκριμένα, το δικαστήριο αποφάσισε ότι δεν θα δώσει άδεια ορκωμοσίας στον εκλεγμένο δήμαρχο Χειμάρρας Φρέντι Μπεγλέρι, δίνοντας το δικαίωμα μέσα σε 15 ημέρες να κάνει έφεση της απόφασης.

Το συγκεκριμένο δικαστήριο δύο φορές κατά το παρελθόν είχε δηλώσει αναρμόδιο για το θέμα, ενώ το ίδιο έχει επιφορτιστεί με την εκδίκαση της βασικής υπόθεσης περί εκλογικής διαφθοράς και εξαγοράς ψήφων.

Οκτώ μήνες από την εκλογή του, ο Μπελέρη παραμένει προφυλακισμένος και στη θέση του δημάρχου παραμένει ο ηττημένος υποψήφιος του Έντι Ράμα.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Συντάξεις Ιουνίου 2024. Πληρωμή σε δύο ημερομηνίες

Συντάξεις Ιουνίου 2024. Πληρωμή σε δύο ημερομηνίες των κύριων και επικουρικών συντάξεων Ιουνίου 2024   Οι …