ΝΔ: Συγχαρητήρια στον Κωνσταντίνο Κόλλια για την επικράτησή του στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου

Η Δημοκρατική Κίνηση Οικονομολόγων του κ. Κόλλια ξεπέρασε πανελλαδικά το 45% και σημείωσε άνοδο σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές

Η Νέα Δημοκρατία συγχαίρει τη Δημοκρατική Κίνηση Οικονομολόγων και τον επικεφαλής της Κωνσταντίνο Κόλλια, για τη νέα θριαμβευτική επικράτηση που κατέγραψαν στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Ξεπέρασαν πανελλαδικά, το 45% και σημείωσαν σημαντική άνοδο σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές.

Οι οικονομολόγοι, οι λογιστές και οι φοροτεχνικοί, με την επιλογή τους, επιβράβευσαν την Παράταξη ΔΗΚΙΟ που στέκεται δίπλα τους, εκφράζοντας με συνέπεια τις θέσεις τους.

Έδωσαν, ταυτόχρονα, μήνυμα εμπιστοσύνης στην οικονομική πολιτική που με όραμα και αποτελεσματικότητα εφαρμόζει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γέλεν: Η ανεξαρτησία της Fed, «κλειδί» για τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα

Στην ομιλία της την ερχόμενη Παρασκευή η Γέλεν θα επιχειρηματολογήσει ως προς τη διατήρηση της …