Μητσοτάκης στη σύνοδο ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων για την υπόθεση Μπελέρη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε την ειλικρινή διάθεση της Ελλάδας να επιλυθεί το ζήτημα

Τη πάγια θέση της Ελλάδας ότι το θέμα ανάληψης καθηκόντων από τον Φρέντη Μπελέρη και το δικαίωμά του σε μια δίκαιη δίκη δεν αποτελεί διμερές ζήτημα Ελλάδας-Αλβανίας, αλλά θέμα σεβασμού του κράτους Δικαίου, που αποτελεί την κορωνίδα της ενταξιακής διαδικασίας επανέλαβε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στη Σύνοδο ΕΕ - Δυτικών Βαλκανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο  κ. Μητσοτάκης ο οποίος παρέστη σε δείπνο εργασίας στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής ΕΕ - Δυτικών Βαλκανίων επανέλαβε την ειλικρινή διάθεση της Ελλάδας να επιλυθεί αυτό το ζήτημα, υπογραμμίζοντας ότι η χώρα μας υπογραμμίζοντας ότι η χώρα μας υπήρξε και παραμένει από τους πρωτεργάτες της ενταξιακής προοπτικής των Δυτικών Βαλκανίων.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τουρκία: Μπούμεραγκ το πάγωμα εξαγωγών στο Ισραήλ;

Αιφνιδίασε τους Τούρκους εμπόρους η απόφαση Ερντογάν να παγώσει τις εξαγωγές προς το Ισραήλ. Τώρα …