Μαρινάκης για Κασσελάκη: Η ματαιοδοξία δεν αποτελεί πολιτική πρόταση

«Ο κύριος Κασσελάκης προβάλλει την ατομική του ματαιοδοξία για επικράτηση έναντι του πρωθυπουργού ως δήθεν συλλογική επιθυμία» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

«Κοινωνικές ανάγκες είναι η αντιμετώπιση της εισαγόμενης ακρίβειας, η αναβάθμιση της Παιδείας και της Υγείας και η ταχύτερη απονομή Δικαιοσύνης», αναφέρει σε ανάρτησή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, απαντώντας σε αναφορές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο KONTRA Channel, σχετικά με τις ευρωεκλογες.

Και επισημαίνει: «Είναι όλα τα προβλήματα με τα οποία αναμετράται καθημερινά η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη προσπαθώντας να βρει βέλτιστες λύσεις και να φέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα προς όφελος της κοινωνίας. Ο κύριος Κασσελάκης προβάλλει την ατομική του ματαιοδοξία για επικράτηση έναντι του πρωθυπουργού ως δήθεν συλλογική επιθυμία. Αλλά η ματαιοδοξία δεν αποτελεί πολιτική πρόταση», καταλήγει στην ανάρτησή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

«Πικρός» καφές: Στα υψηλότερα επίπεδα η τιμή του από το… 1979

Το πρόβλημα είναι πως ακόμα και η αγαπημένη συνήθεια των Ελλήνων, ο καφές, έρχεται πλέον …