Αυγέρη: Πρωτοφανής η εξαίρεση Σαμαρά από την κομματική πειθαρχία

«Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι για τα κοινοβουλευτικά κόμματα είτε δεν υπήρχε ζήτημα κοινοβουλευτικής πειθαρχίας είτε υπήρχε και αφορούσε όλους τους βουλευτές», δήλωσε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ

Τη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη για την εξαίρεση του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά από την κομματική πειθαρχία, σχολιάζει η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη.

Πιο αναλυτικά: 

«Η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου σχετικά με τον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά είναι πρωτοφανής.

Εξαιρέθηκε βουλευτής της ΝΔ από την κομματική πειθαρχία σε νομοσχέδια και τροπολογίες, με το αιτιολογικό ότι είναι πρώην Πρωθυπουργός.

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι για τα κοινοβουλευτικά κόμματα είτε δεν υπήρχε ζήτημα κοινοβουλευτικής πειθαρχίας είτε υπήρχε και αφορούσε όλους τους βουλευτές.

Τα εσωτερικά προβλήματα της ΝΔ δεν μας αφορούν, ωστόσο είναι οξύμωρο, ο πρωθυπουργός που είναι διατεθειμένος να κουρελιάσει το Σύνταγμα για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, να υποκλίνεται με αυτοεξευτελισμό στην ακροδεξιά του κόμματός του».

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρουσία του Ν. Δένδια η αναβίωση της μάχης των Οχυρών στο Ρούπελ

Ο κ. Δένδιας έκανε μία αναδρομή στα σημαντικά ιστορικά γεγονότα της εποχής Η ιστορική μνήμη …