Διακοπή για τις 29 Δεκεμβρίου η δίκη Μπελέρη

Η διακοπή αποφασίστηκε καθώς κατά την ακροαματική διαδικασία δεν πήγαν στο δικαστήριο να καταθέσουν οι μάρτυρες κατηγορίας

Η δίκη του Φρέντη Μπελέρη διακόπηκε ξανά για τις 29 Δεκεμβρίου στις 11:00 πμ.

Η διακοπή αποφασίστηκε καθώς κατά την ακροαματική διαδικασία δεν πήγαν στο δικαστήριο να καταθέσουν οι μάρτυρες κατηγορίας που αναζητά το δικαστήριο και γι' αυτό πραγματοποιήθηκε με βάση όσα είπαν οι εισαγγελείς.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, από την πλευρά του, ο κ. Μπελέρης είπε ότι οι εισαγγελείς έχουν κατασκευάσει στοιχεία, τα έχουν εμφανίσει σαν να είναι ηχογραφήσεις ή βιντεοσκοπήσεις οι οποίες ήταν παράνομες.

Ο πρόεδρος του δικαστηρίου ανέφερε πως «έκλεισε» το ζήτημα των μαρτύρων κατηγορίας, δεν θα τους αναζητήσουν άλλο. Στις 29 Δεκεμβρίου, το δικαστήριο ζήτησε να καταθέσουν οι μάρτυρες υπεράσπισης.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

E&: Εξετάζει την εξαγορά της United Group, μητρικής της Nova

Την United Group απέκτησε το 2019 η BC Partners επικεφαλής της οποίας είναι ο Νίκος …