Οικονόμου: Το «Ελεύθερο Πανεπιστήμιο» αποτελεί ιστορική μεταρρυθμίση

Η ανάρτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη

Το σχόλιό του για το νομοσχέδιο που αφορά τα μη κρατικά πανεπιστήμια ανάρτησε στο X ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου.

Πιο αναλυτικά: 

Το Σχέδιο Νόμου "Ελεύθερο Πανεπιστήμιο", που παρουσίασε ο Υπουργός Παιδείας @Pierrakakis, αποτελεί, όπως τόνισε ο Πρωθυπουργός @PrimeministerGR, μια ιστορική μεταρρύθμιση στην ελληνική πανεπιστημιακή εκπαίδευση, η οποία απελευθερώνει δυνάμεις καταπιεσμένες και ανοίγει αισιόδοξες προοπτικές στη νέα γενιά και την Πατρίδα μας. 

Ως πρώην Γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και Πρόεδρος της @ONNED νιώθω περήφανος που οι επί δεκαετίες αγώνες που δώσαμε, με τους πολλές χιλιάδες συναγωνιστές μου, βρίσκουν σήμερα επιτέλους την υλοποίησή τους και τη δικαίωσή τους. Με την αποφασιστική ενίσχυση και την αποδέσμευση του ελληνικού δημοσίου πανεπιστημίου από αγκυλώσεις, και με την ίδρυση μη κρατικών μη κερδοσκοπικών πανεπιστημίων στην Ελλάδα, η χώρα μας μπαίνει δυναμικά στο προσκήνιο του αύριο.

 
 

Πηγή: skai.gr



Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Η Ελλάδα παράδειγμα για τη Γερμανία με το εξαήμερο εργασίας;

Στην εβδομάδα των έξι ημερών εργασίας που θα καθιερωθεί άμεσα στην Ελλάδα αναφέρονται αρκετά γερμανικά …