Θάνατος πιλότου: Συλλυπητήριο μήνυμα Αποστολάκη για τον χαμό του Επαμεινώνδα Κωστέα​

Ο βουλευτής Επικρατείας και τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ευάγγελος Αποστολάκης, εκφράζει την βαθιά του θλίψη για τον τραγικό χαμό του Επισμηναγού (Ι) της Π.Α. Επαμεινώνδα Κωστέα

Ο βουλευτής Επικρατείας και τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ευάγγελος Αποστολάκης, εκφράζει την βαθιά του θλίψη για τον τραγικό χαμό του Επισμηναγού (Ι) της Π.Α. Επαμεινώνδα Κωστέα, χειριστή του αεροσκάφους Τ-2 , το οποίο κατέπεσε στην Καλαμάτα κατά την διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης.

Εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του καθώς και στην οικογένεια της Πολεμικής Αεροπορίας, που επιτελεί καθημερινά το καθήκον της απέναντι στην Πατρίδα.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αυγενάκης στον ΣΚΑΪ 100,3: Δεν θα κάνουμε πίσω σε αυτούς που παρανομούν

Όσοι τηρούν το νόμο είναι σύμμαχοί μας, όσοι δεν τον τηρεί θα είναι απέναντί μας, …