Ανδρουλάκης από το Φανάρι: Ευημερία και κοινωνική δικαιοσύνη σε όλους του Έλληνες

Εύχομαι σταθερότητα και ειρήνη στην ανθρωπότητα και να τερματιστούν επιτέλους οι δυο συγκρούσεις, που εξελίσσονται στην ευρύτερη γειτονιά μας σκορπώντας τον θάνατο σε χιλιάδες ανθρώπους, είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης

Ευημερία, οικονομική ανάπτυξη και κοινωνική δικαιοσύνη ευχήθηκε σε όλους τους 'Ελληνες, και ειδικά στους πιο αδύναμους, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης μετά τον Αγιασμό των Υδάτων στον Κεράτιο Κόλπο.

Στη δήλωσή του ανέφερε: «Είναι χαρά και τιμή μου, που βρίσκομαι στο Οικουμενικό Πατριαρχείο για τη μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας.

Εύχομαι στην αρχή αυτής της νέας χρονιάς να υπάρχει ευημερία, οικονομική ανάπτυξη και κοινωνική δικαιοσύνη για όλους του Έλληνες πολίτες και ιδιαίτερα τους πιο αδύναμους.

Εύχομαι σταθερότητα και ειρήνη στην ανθρωπότητα και να τερματιστούν επιτέλους οι δυο συγκρούσεις, που εξελίσσονται στην ευρύτερη γειτονιά μας σκορπώντας τον θάνατο σε χιλιάδες ανθρώπους.

Χρόνια πολλά με υγεία σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες απανταχού της γης».

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ενέργεια: Ανησυχία για τις τιμές πετρελαίου - Θετικές οι προοπτικές για αέριο & ρεύμα

Οι τιμές ρεύματος και φυσικού αερίου στην Ελλάδα είναι χαμηλότερες από την Ευρωπαϊκή Ένωση Ευοίωνες διαγράφονται …