Σε θερμό κλίμα η συνάντηση Μητσοτάκη - Μπλίνκεν - Η ξενάγηση στο σπίτι του στα Χανιά

 Ο κ. Μητσοτάκης ξενάγησε στο σπίτι του τον κ. Μπλίνκεν ενώ φωτογραφίες απεικονίζουν τους δύο άνδρες να συνομιλούν με θέα τον κόλπο της Σούδας

To εξαιρετικό κλίμα στη συνάντηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών, Άντονι Μπλίνκεν, αποτυπώνουν φωτογραφίες.

Ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος υποδέχτηκε τον επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας έξω από τον προαύλιο χώρο, τον ξενάγησε στο σπίτι του ενώ φωτογραφίες απεικονίζουν τους δύο άνδρες να συνομιλούν με θέα τον κόλπο της Σούδας.

Όπως αναφέρουν, μάλιστα τοπικά μέσα, ο πρωθυπουργός τυπικός στο πρωτόκολλο της πατρίδας του περί φιλοξενίας κέρασε καλτσούνια και ένα σφηνάκι ρακή τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ.

Σε μια από τις φωτογραφίες φαίνονται η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα, και ο γιος τους, Κωνσταντίνος.

Μητσοτάκης_Μπλίνκεν

Μητσοτάκης_Μπλίνκεν

Μητσοτάκης_Μπλίνκεν

Μητσοτάκης_Μπλίνκεν

μητσοτάκης

μητσοτάκης

Μητσοτάκης_Μπλίνκεν

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ: Απαιτούνται απαντήσεις στα εύλογα ερωτήματα για τη διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του ΥΠΕΣ

H γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Ευαγγελία Λιακούλη υποστηρίζει ότι το υπουργείο Εσωτερικών …