Δημοσκόπηση Alco: Δένδιας και Πιερρακάκης οι πιο πετυχημένοι υπουργοί - Η δημοτικότητα των αρχηγών

Καλύτερη εικόνα, με 40% θετικές απόψεις, παρουσιάζουν ο πρόεδρος της ΝΔ και πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας

Στους πιο πετυχημένους υπουργούς εστίασε στο β' μέρος της η δημοσκόπηση της Alco για λογαριασμό του Alpha.

Σύμφωνα με τα δείγματα της έρευνας, ο Νίκος Δένδιας και ο Κυριάκος Πιερρακάκης θεωρούνται ως οι πιο πετυχημένοι υπουργοί της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Τρίτος είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης και ακολουθούν ο Κωστής Χατζηδάκης και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Υψηλό ωστόσο είναι το ποσοστό που δήλωσε ότι δεν είναι κανένας πετυχημένος.

Όσον αφορά στη δημοτικότητα των αρχηγών, τη χειρότερη εικόνα παρουσιάζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος συγκέντρωσε το 62% των αρνητικών απόψεων και μόλις το 18% των θετικών. Καλύτερη εικόνα, με 40% θετικές απόψεις, παρουσιάζουν ο πρόεδρος της ΝΔ και πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

ΑΛΚΟ

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ηλεκτρονικές επιδόσεις φορολογικών εγγράφων και υποχρεώσεις φορολογουμένων

Αριθμ. Α. 1076 – ΦΕΚ Τεύχος Β 2670/02.05.2024Καθορισμός των προϋποθέσεων, της διαδικασίας και κάθε άλλου …