Σκρέκας στον ΣΚΑΪ 100,3: Θα κατατεθούν στη Βουλή βεβαιώσεις της ΔΙΜΕΑ

«Η δέσμη των 4ων μέτρων για την αντιμετώπιση της ακρίβειας έχουν στόχο να διορθώσουν τις διαχρονικες στρεβλές πρακτικές εταιρειών», δήλωσε ο υπ. Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας

Η δέσμη των τεσσάρων μέτρων για την αντιμετώπιση της ακρίβειας που ανακοινώθηκαν χθες έχουν στόχο να διορθώσουν τις διαχρονικές στρεβλές πρακτικές εταιρειών που φούσκωναν τις τιμές στα ράφια, τόνισε στον ΣΚΑΙ ο Υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας.

Δήλωσε ότι οι παρεμβάσεις έρχονται σε συνέχεια μέτρων που ελήφθησαν το προηγούμενο διάστημα τα αποτελέσματα των οποίων εχουν φανει.

Για το βρεφικό γάλα ανέφερε οτι εφόσον υπάρχουν παραβάσεις από τις 2 πολυεθνικές που ελεγχονται απο την ΔΙΜΕΑ θα ανακοινωθούν πρόστιμα τις επόμενες μέρες.

Ειδικά για τα πρόστιμα που επιβάλλονται για αισχροκέρδεια ο κ. Σκρέκας ξεκαθάρισε οτι εισπράττονται και βεβαιώνονται.  

Επεσήμανε οτι την ερχόμενη Δευτέρα θα καταθέσει στην Βουλή αποδεικτική και βεβαιώσεις της ΔΙΜΕΑ σε οτι αφορά τα πρόστιμα προκειμένου να ενημερωθούν και οι πολίτες.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δωρεάν εξετάσεις για την πρόληψη τριών μορφών καρκίνου

Στο Υπουργείο Υγείας παρουσιάστηκε σήμερα το ολοκληρωμένο πρόγραμμα προσυμπτωματικού ελέγχου ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ για την πρόληψη τριών …