Σταϊκούρας: Καμία ανοχή σε περιστατικά που θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των μεταφορών

Σε ανακοίνωσή του, το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, αναφέρει πως κατόπιν ενημέρωσης από την ΟΣΥ Α.Ε., ο εν λόγω οδηγός έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας

«Καμία ανοχή σε περιστατικά που θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των μεταφορών» δηλώνει ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, με αφορμή πρόσφατο περιστατικό με οδηγό της ΟΣΥ ο οποίος εμφανίζεται να σημειώνει ενώ οδηγούσε.

Σε ανακοίνωσή του, το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, αναφέρει πως κατόπιν ενημέρωσης από την ΟΣΥ Α.Ε., ο εν λόγω οδηγός, που εκτελούσε το δρομολόγιο της Γραμμής 523 (Αδάμες-Κηφισιά), εντοπίστηκε από την πρώτη στιγμή και έλαβε κλήση για Πειθαρχικό έλεγχο. Μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ήδη από την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου, ο οδηγός έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα.

«Η ασφάλεια στις μεταφορές αποτελεί βασικό και αδιαπραγμάτευτο στοιχείο των μεταφορών» τονίζεται στην ανακοίνωσή του υπουργείου και επισημαίνεται πως τόσο η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών όσο και η Διοίκηση της Ο.Σ.Υ. θα είναι άτεγκτες σε τέτοιου είδους περιστατικά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ειδική αργία διατραπεζικών συναλλαγών στο ελληνικό χρηματοπιστωτικό σύστημα την 1η Μαΐου

Τα καταστήματα των τραπεζών θα παραμείνουν ανοιχτά, καθόσον η 1η Μαΐου θα είναι εργάσιμη. Ωστόσο, …