ΣΥΡΙΖΑ: Συνεχίζονται οι εργασίες της Κ.Ο στις Σπέτσες - Αναχώρησαν οι πρώτοι βουλευτές

Η συζήτηση αναμένεται να τελειώσει σήμερα, γύρω στις 2 το μεσημέρι με τους πρώτους βουλευτές ωστόσο να έχουν αναχωρήσει ήδη από το νησί - Πού επικεντρώθηκαν οι συζητήσεις

Συνεχίζονται και σήμερα Κυριακή οι εργασίες της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες προκειμένου να πραγματοποιηθούν όλες οι παρουσιάσεις, παρά το γεγονός πως ορισμένοι βουλευτές αποχώρησαν από το νησί το βράδυ του Σαββάτου. Οι πρώτοι που αναχώρησαν από το νησί ήταν οι δύο γραμματείς του κόμματος, Ράνια Σβίγγου και ο αναπληρωτής, Γιώργος Βασιλειάδης και ακολούθησε ο διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας, Γιώργος Τσίπρας, ο Πάυλος Πολάκης και ο Συμεών Κεδίκογλου.

Η συζήτηση αναμένεται να τελειώσει σήμερα, γύρω στις 2 το μεσημέρι σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά «Καλημέρα» η απεσταλμένη του ΣΚΑΪ στις Σπέτσες, Δέσποινα Βλεπάκη και αναμένεται να διεξαχθεί χωρίς πολλά διαλείμματα.

Οι βουλευτές επικεντρώθηκαν χθες, Σάββατο κυρίως σε θέματα οικονομίας, μεταναστευτικής πολιτικής, εξωτερικής πολιτικής και ενέργειας με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη να αναφέρεται στο «εθνικό όνειρο» όπου και όπως είπε πρέπει να δημιουργηθούν άξονες γι΄αυτό.

Παράλληλα, αναμένονται από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προτάσεις νόμου. 

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ενέργεια: Ανησυχία για τις τιμές πετρελαίου - Θετικές οι προοπτικές για αέριο & ρεύμα

Οι τιμές ρεύματος και φυσικού αερίου στην Ελλάδα είναι χαμηλότερες από την Ευρωπαϊκή Ένωση Ευοίωνες διαγράφονται …