Σε νέα έκδοση 10ετούς ομολόγου προχωρά το Ελληνικό Δημόσιο

Όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο στο Χρηματιστήριο Αθηνών το Ελληνικό Δημόσιο έδωσε εντολή σε έξι τράπεζες προκειμένου να αναλάβουν ανάδοχοι για την έκδοση νέου 10ετούς ομολόγου

Σε νέα ομολογιακή έκδοση 10ετούς ομολόγου προχωρά το Ελληνικό Δημόσιο.

Όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο στο Χρηματιστήριο Αθηνών το Ελληνικό Δημόσιο έδωσε εντολή σε έξι τράπεζες προκειμένου να αναλάβουν ανάδοχοι για την έκδοση νέου 10ετούς ομολόγου.

Ειδικότερα, η Ελλάδα έδωσε σχετική εντολή σε Alpha , Barclays, Citi, Commerzbank, Nomura και Societe Generale, για την κοινοπρακτική έκδοση του νέου ομολόγου το οποίο θα έχει ημερομηνία λήξεως την 15η Ιουνίου του 2034.

Η κοινοπρακτική έκδοση θα δημοπρατηθεί στο άμεσο μέλλον, ανάλογα με τις συνθήκες στις αγορές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

JOBmatch: Στόχος η άμεση διασύνδεση επιχειρήσεων με όσους αναζητούν εργασία σε τουρισμό-εστίαση

Η πλατφόρμα JOBmatch.dypa.gov.gr παρέχει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να δουν άμεσα ποιοι υποψήφιοι εργαζόμενοι ταιριάζουν …