Παπαστεργίου: Καταργούνται βασικά πιστοποιητικά από το Μάρτιο

Ο προσωπικός αριθμός θα ισχύσει εφόσον υπάρξει γνωμοδότηση από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα διευκρίνισε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Στην κατάργηση βασικών πιστοποιητικών από τον Μάρτιο όπως το πιστοποιητικό γέννησης, το οποίο θα πρέπει να είναι το πρώτο που θα καταργηθεί, ανακοίνωσε μέσω του ΣΚΑΪ 100,3 ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου.

Χαρακτήρισε τομή στην δημόσια διοίκηση τον προσωπικό αριθμό λέγοντας ότι θα ισχύσει εφόσον υπάρξει γνωμοδότηση από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Στη συνέχεια θα υπάρξει έγκριση από το ΣΤΕ και μετά από ένα μήνα περίπου θα αρχίσει η εφαρμογή του.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Δημήτρη Παπαστεργίου στον Άρη Πορτοσάλτε:

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέα έφοδος σε γραφεία βουλευτή της AfD

Εδώ και καιρό υπάρχει υποψία ότι ο Πετρ Μπίστρον έχει πάρει χρήματα από Ρωσία- Μετά την …