Αγροτικά μπλόκα: Κλειστή η Εθνική οδός στην Αταλάντη

Οι αγρότες της Λοκρίδας, ένα από τα μπλόκα που βρίσκεται στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, στον κόμβο της Σκάλας Αταλάντης, είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους διεκδικώντας «το δικαίωμα να παραμείνουν στη γη τους διαφυλάσσοντας το πολύτιμο οικογενειακό εισόδημα».

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, στις 2 περίπου το μεσημέρι της Δευτέρας (5/1) οι αγρότες του μπλόκου της Αταλάντης, ανεβήκαν και πάλι στην εθνική οδό κλείνοντας και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας μέχρι τις 4 το απόγευμα.

Αυτή τη φορά στο πλευρό τους είχαν και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδας Συμεών, οποίος ευχήθηκε για την άμεση όσο και ειρηνική επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο αγροτικός τομέας.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στο Μαρούσι ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Το βράδυ θα παραβρεθεί στη Μητρόπολη Αθηνών όπου θα παρακολουθήσει την Ακολουθία των Αγίων Παθών …