Σπαρτιάτες: Μήνυση στον πρόεδρο υπέβαλε ο ανεξάρτητος βουλευτής Β. Κατσιβαρδάς

Ο μηνυτής, ο οποίος ανεξαρτητοποιήθηκε από τους «Σπαρτιάτες» πριν λίγο καιρό, δήλωσε πως «είναι μόνο η αρχή, θα ακολουθήσει χιονοστιβάδα»

Μήνυση για ψευδή κατάθεση και συκοφαντική δυσφήμιση κατέθεσε σε βάρος του προέδρου του κόμματος "Σπαρτιάτες" Βασίλη Στίγκα ο ανεξάρτητος βουλευτής Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς.

Αντικείμενο της μήνυσης του ανεξάρτητου βουλευτή αποτελούν όσα δήλωσε ο μηνυόμενος ότι κατέθεσε στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Ο κ. Στίγκας κατέθεσε τον περασμένο Νοέμβριο στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη, στο πλαίσιο της έρευνας με αφορμή δηλώσεις του περί εκβιασμών κλπ εντός του κόμματος.

Σε δηλώσεις του, ο πληρεξούσιος δικηγόρος του κ. Κατσιβαρδά, Βασίλης Καπερνάρος τόνισε ότι υπέβαλαν αίτημα να κληθεί εκ νέου σε κατάθεση ο κ. Στίγκας, το οποίο ωστόσο απερρίφθη. Ο μηνυτής, ο οποίος ανεξαρτητοποιήθηκε από τους "Σπαρτιάτες" πριν λίγο καιρό, δήλωσε πως «είναι μόνο η αρχή, θα ακολουθήσει χιονοστιβάδα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ: Απαιτούνται απαντήσεις στα εύλογα ερωτήματα για τη διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του ΥΠΕΣ

H γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Ευαγγελία Λιακούλη υποστηρίζει ότι το υπουργείο Εσωτερικών …