ΣΥΡΙΖΑ: Τα τρία σενάρια μετά τις αποχές και το «παρών»

Το πρώτο σενάρια είναι ο Στέφανος Κασσελάκης να πάει πίσω από την «κόκκινη γραμμή» που έχει βάλει για κομματική πειθαρχία

Τρία είναι τα σενάρια στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αποχές και τα «παρών» στην ψηφοφορία για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Το πρώτο σενάριo είναι ο Στέφανος Κασσελάκης να πάει πίσω από την «κόκκινη γραμμή» που έχει βάλει για κομματική πειθαρχία, ειδικά για τον κ. Πολάκη. Φαίνεται να μην έχει μεγάλη τύχη αυτό το σενάριο, γιατί αναμένεται να υπάρξουν αντιδράσεις, και ο ίδιος έχει δεσμευτεί. 

Το δεύτερο σενάριο, για τον κ. Πολάκη ειδικά, είναι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να τον απαλλάξει από τα καθήκοντά του ως υπερσυντονιστή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και υπάρχουν στελέχη που το θεωρούν πιθανό. 

Θα μπορούσε να υπάρχει και ένα τρίτο σενάριο, ο κ. Κασσελάκης να το κάνει πιο «ήπια» μέσω ενός μίνι ανασχηματισμού. Το πρόβλημα που προκαλεί σκεπτικισμό είναι το συνέδριο που ξεκινά σε λίγες μέρες, δηλαδή το timing, γιατί από το καλοκαίρι και μετά η εσωστρέφεια έχει «χτυπήσει» για τα καλά την πόρτα του ΣΥΡΙΖΑ. 

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ολλανδική πόλη διαγράφει χρέη δημοτών της

Όσο και αν ακούγεται περίεργο, υπάρχουν πολίτες της Ολλανδίας που έχουν πολύ λίγα χρήματα για …