Οι συναντήσεις του ΥΕΘΑ στο πλαίσιο της Διάσκεψης Ασφαλείας του Μονάχου

Στο πλαίσιο της συμμετοχής του στις εργασίες της 60ης Διάσκεψης Ασφαλείας του Μονάχου ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας είχε κατ΄ιδίαν συναντήσεις με αρκετά σημαντικά πρόσωπα.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής του στις εργασίες της 60ης Διάσκεψης Ασφαλείας του Μονάχου ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Νίκος Δένδιας συναντήθηκε:

- Με τον επίτροπο Δράσης της Ε.Ε. για το κλίμα και πρώην υπουργό Εξωτερικών της Ολλανδίας Wopke Hoekstra,

- Με τον υπουργό Εξωτερικών της Αιγύπτου Sameh Shoukry, με τον οποίο είχε εγκάρδια συζήτηση,

- Με τον υπουργό Εξωτερικών και πρώην Καγκελάριο της Αυστρίας Alexander Schallenberg και με τον πρώην ΥΠΕΞ της Αυστρίας Michael Linhart,

- Με τον υπουργό Εξωτερικών της Μάλτας Ian Borg,

- Με τον CEO της Lockheed Martin James D. Taiclet, με τον οποίο συζήτησαν για τα μαχητικά αεροσκάφη F- 35 και την πορεία αναβάθμισης των F- 16 σε Viper.

- Με τον πρώην υπουργό 'Αμυνας των ΗΠΑ στρατηγό James Mattis, με τον οποίο συζήτησε για τη σημασία της στρατηγικής συνεργασίας Ελλάδας - ΗΠΑ, σχετικά με την αντιμετώπιση κοινών προκλήσεων στην ευρύτερη περιοχή μας και

- Mε τον πρόεδρο του δ.σ. του GLOBSEC πρώην Αντικαγκελάριο της Αυστρίας wilhelm Molterer.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ενέργεια: Ανησυχία για τις τιμές πετρελαίου - Θετικές οι προοπτικές για αέριο & ρεύμα

Οι τιμές ρεύματος και φυσικού αερίου στην Ελλάδα είναι χαμηλότερες από την Ευρωπαϊκή Ένωση Ευοίωνες διαγράφονται …