ΣΥΡΙΖΑ: Πολιτική γραμματεία στις 12 το μεσημέρι τη Δευτέρα για το ερωτηματολόγιο

Στο ερωτηματολόγιο τίθεται -στην ουσία- θέμα αλλαγής ονόματος, λογοτύπου και ταυτότητας

Στις 12 το μεσημέρι, αύριο Δευτέρα, ορίστηκε η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ μετά το αίτημα 17 εκ των 21 μελών της για το ερωτηματολόγιο του Στέφανου Κασσελάκη στο isyriza.

Η πολιτική γραμματεία ζητήθηκε μετά τις αντιδράσεις που υπήρξαν για το περιεχόμενο του ερωτηματολογίου, στο οποίο επιμένει ο Στέφανος Κασσελάκης, θέτοντας -στην ουσία- θέμα αλλαγής ονόματος, λογοτύπου, ακόμα και ταυτότητας, καθώς ζητά από τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσουν για προσανατολισμό προς την κεντροαριστερά ή την αριστερά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπέγραψαν μόνο η Θεοδώρα Τζάκρη, η Ρένα Δούρου, ο Κωνσταντίνος Παναγιωτόπουλος και η Μάγκυ Δούση.

Η πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ απαρτίζεται συνολικά από 24 μέλη, μαζί με τον πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη και τους γραμματείς Σβίγκου και Βασιλειάδη.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Όλες οι πληρωμές επιδομάτων και συντάξεων έως 10.5.2024

Όλες οι πληρωμές επιδομάτων και συντάξεων από τον e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ, ΟΠΕΚΑ, υπουργείο εργασίας από 8 …