Κυριάκος Μητσοτάκης: Στην Ινδία ο πρωθυπουργός

Η Μαρέβα Μητσοτάκη ντυμένη στα χρώματα της Ινδίας, επέλεξε μία λευκή μπλούζα σε φαρδιά γραμμή, πορτοκαλί παντελόνα και ένα πράσινο σκούρο φουλάρι

Στην Ινδία έφτασε τα ξημερώματα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγινε δεκτός από τον πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι.

Ο πρωθυπουργός ήταν συνοδευόμενος από την σύζυγό του Μαρέβα, η οποία ήταν ντυμένη στα χρώματα της Ινδίας φορώντας μία λευκή μπλούζα σε φαρδιά γραμμή, πορτοκαλί παντελόνα και κρατώντας ένα πράσινο σκούρο φουλάρι.

μαρεβα

μαρεβα

μαρεβα

μαρεβα

μαρεβα

μαρεβα

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις 10:00 (τοπική ώρα), θα πραγματοποιηθεί η επίσημη υποδοχή του πρωθυπουργού από τον πρωθυπουργό της Ινδίας Narendra Modi στο Προεδρικό Μέγαρο της Ινδίας, στο Νέο Δελχί.

Στις 12:00, ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τον κ. Modi και θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες των αντιπροσωπειών των δύο χωρών.

Στη συνέχεια, οι δύο ηγέτες θα κάνουν δηλώσεις στον Τύπο.

Στις 14:40, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της Δημοκρατίας της Ινδίας Jagdeep Dhankhar.

Στις 18:00, ο πρωθυπουργός θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στην εναρκτήρια συνεδρίαση της ετήσιας διάσκεψης «Raisina Dialogue».

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

O ΣΥΡΙΖΑ θα παρουσιάσει νομοθετική πρόταση για τον τραπεζικό κλάδο

Το παραπάνω έκανε γνωστό ο Νίκος Παππάς κατά τη συνάντηση της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών με …