Βορίδης: Ενωμένη και έτοιμη η ΝΔ για τις κρίσιμες ευρωεκλογές

"Tο μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα της κυβέρνησης εξελίσσεται με σταθερό και αποφασιστικό ρυθμό"

Μεταρρυθμίσεις και ευρωεκλογές ήταν τα δύο, κατά βάση, θέματα που έθιξε ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, κατά την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.) Ξάνθης, του κυβερνώντος κόμματος.

Όπως ο ίδιος επισημαίνει σε σχετική ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «το μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα της κυβέρνησης εξελίσσεται με σταθερό και αποφασιστικό ρυθμό. Η παράταξή μας, ενωμένη, είναι έτοιμη να δώσει δυναμικά τη μάχη για τις επόμενες κρίσιμες ευρωπαϊκές εκλογές».

Και ο υπουργός Επικρατείας καταλήγει: «Οι πολίτες θα κληθούν να επιλέξουν τους εκπροσώπους τους, μεταξύ αυτών που υπερασπίζονται έμπρακτα τα συμφέροντα και τα δίκαια της Ελλάδας, και εκείνων που βρίσκονται σταθερά και με κάθε μέσο απέναντι της, υπερψηφίζοντας ακόμη και την αναστολή της χρηματοδότησης της χώρας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Η Ελλάδα παράδειγμα για τη Γερμανία με το εξαήμερο εργασίας;

Στην εβδομάδα των έξι ημερών εργασίας που θα καθιερωθεί άμεσα στην Ελλάδα αναφέρονται αρκετά γερμανικά …