Επίσκεψη Υφυπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Κώτσηρα, στη Βιέννη και τη Βάδη-Βυρτεμβέργη (8-11.3.2024)

Κατά την παραμονή του στη Βιέννη, ο κ. Κώτσηρας θα συναντηθεί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αυστρίας, Έξαρχο Ουγγαρίας και Μεσευρώπης κ. Αρσένιο

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κώτσηρας, μεταβαίνει σήμερα στη Βιέννη, προκειμένου να συμμετάσχει σε εκδήλωση για την επέτειο των 220 ετών της Ελληνικής Εθνικής Σχολής Βιέννης, που θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Τριάδος Βιέννης, στο πλαίσιο των εορτασμών για την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας.

Κατά την παραμονή του στη Βιέννη, ο κ. Κώτσηρας θα συναντηθεί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αυστρίας, Έξαρχο Ουγγαρίας και Μεσευρώπης κ. Αρσένιο καθώς και με εκπροσώπους ομογενειακών συλλόγων και Έλληνες που ζουν στην Αυστρία.

Στη συνέχεια ο Υφυπουργός θα μεταβεί στη Στουτγάρδη, όπου θα ενημερώσει φορείς και μέλη της Ομογένειας του γερμανικού ομοσπονδιακού κρατιδίου της Βάδης-Βυρτεμβέργης για τις πρωτοβουλίες της Ελληνικής Κυβέρνησης για τον Απόδημο Ελληνισμό. Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο κ. Κώτσηρας θα παραστεί στη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην πόλη Reutlingen της Βάδης-Βυρτεμβέργης και θα επισκεφθεί τη «Στέγη Αγάπης» της Ενορίας. Τέλος, ο Υφυπουργός θα επισκεφθεί το Ελληνικό Λύκειο Στουτγάρδης, όπου θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νόμος 5107/2024 Στέγαση και Εργασία για τους αστέγους

Νόμος 5107/2024 – ΦΕΚ Τεύχος Α 64/01.05.2024Αναμόρφωση του προγράμματος «Στέγαση και Εργασία για τους αστέγους» …