Ρωμανός: Τι μάθαμε σήμερα από τον Στέφανο Κασσελάκη

«Σήμερα μάθαμε από τον εκνευρισμένο κ. Κασσελάκη ότι ένας αρχηγός κόμματος μπορεί να δανείζει και να δανείζεται από το κόμμα του χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Τα λεγόμενα του Στέφανου Κασσελάκη σε τηλεοπτική του συνέντευξη σχολιάζει ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός.

Πιο αναλυτικά η δήλωση του κ. Ρωμανού: 

«Σήμερα μάθαμε από τον εκνευρισμένο κ. Κασσελάκη ότι ένας αρχηγός κόμματος μπορεί να δανείζει και να δανείζεται από το κόμμα του χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν. 

Μπορεί να ΜΗΝ απαντάει τίποτα για ζητήματα διαφάνειας, επιφυλασσόμενος να απαντήσει στη Δικαιοσύνη

Μπορεί να αποκηρύσσει ολόκληρη τη κυβερνητική θητεία του κόμματός του, εκτός των έργων και των ημερών Παππά και Πολάκη

Όσο για τη συζήτηση περί οικονομικού προγράμματος, είναι το μόνο σημείο όπου υιοθετεί απόλυτα την πολιτική του προκατόχου του, προσαρμοσμένη στην άγνοιά του, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα Θεσσαλονίκης 2.0!».

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σχοινάς στην DW: «Τα καταφέραμε στην Κομισιόν»

«Οι μεγάλες επιτυχίες της Ευρώπης σε αυτή την πενταετία έγιναν ορατές και εφικτές μέσα στο …