Δημοσκόπηση Metron Analysis: Σταθερά μπροστά με μεγάλη διαφορά η ΝΔ – Δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ

Στην ερώτηση για τον «καταλληλότερο πρωθυπουργό» ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκεντρώνει 33%

Προβάδισμα 16,3 μονάδων της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην εκτίμηση ψήφου καταγράφεται στη δημοσκόπηση της Metron Analysis για το Mega σήμερα Πέμπτη ενόψει ευρωεκλογών.

Συγκεκριμένα, στην εκτίμηση ψήφου, η ΝΔ συγκεντρώνει 31,4%. Ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με 15,1%, το ΠΑΣΟΚ με 13,3% και το ΚΚΕ με 10,1%.

Στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ λαμβάνει ποσοστό 24,6%, ο ΣΥΡΙΖΑ 11,8%, το ΠΑΣΟΚ 10,2% και το ΚΚΕ 7,9%.

Δημοσκόπηση

Στην ερώτηση για τον «καταλληλότερο πρωθυπουργό» ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκεντρώνει 33%. Ακολουθεί ο Στέφανος Κασσελάκης με 7%, ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Κυριάκος Βελόπουλος από 5%.

Στο 34% ανέρχεται η θετική αξιολόγηση για τον Πρωθυπουργό και στο 61% η αρνητική. Τα αντίστοιχα ποσοστά για τον Στέφανο Κασσελάκη είναι 17% και 74%. Στο 30% ανέρχεται η θετική αξιολόγηση της κυβέρνησης, ενώ στο 66% η αρνητική. Τα ποσοστά για την αντιπολίτευση είναι στο 10% (θετική αξιολόγηση) και στο 83% η αρνητική.

Δημοσκόπηση

Στη δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών, ο Δημήτρης Κουτσούμπας συγκεντρώνει 41%, ενώ ακολουθεί ο Κυρ. Μητσοτάκης 39%.

Δημοσκόπηση

Όσον αφορά το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη το 88% πιστεύει ότι δεν έχει γίνει πρόοδος στο ζήτημα. 

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

LIVE η συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη στον ΣΚΑΪ

Ο κ. Κασσελάκης τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει τις ψήφους των Σπαρτιατών: «Πηγαίνετε και …