ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης παραδέχθηκε ότι η εξεταστική για τα Τέμπη έγινε για τα «μάτια του κόσμου»

«Ο πρωθυπουργός σημείωσε πως δεν περίμενε κανείς από μία Εξεταστική στη Βουλή «να βγάλουμε άκρη». Τότε γιατί έγινε;», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη από τις Βρυξέλλες, σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, εστιάζοντας στην υπόθεση των Τεμπών.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης: 

«Η σημερινή παραδοχή του κ. Μητσοτάκη, πως η Εξεταστική Επιτροπή για το έγκλημα των Τεμπών έγινε μόνο για τα «μάτια του κόσμου», είναι μια ακόμη ανατριχιαστική πινελιά στον καμβά της αδιανόητης συγκάλυψης που επιχειρεί η κυβέρνηση.

Ο πρωθυπουργός σημείωσε πως δεν περίμενε κανείς από μία Εξεταστική στη Βουλή «να βγάλουμε άκρη». Τότε γιατί έγινε; Τι θα έπρεπε δηλαδή να περιμένουν οι συγγενείς των θυμάτων, αλλά γενικότερα κι όλοι οι Έλληνες πολίτες; Κι αφού από την Εξεταστική Επιτροπή «δεν βγαίνει άκρη», γιατί δεν αφήνουν τη Δικαιοσύνη να το κάνει;».
 

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ειδική αργία διατραπεζικών συναλλαγών στο ελληνικό χρηματοπιστωτικό σύστημα την 1η Μαΐου

Τα καταστήματα των τραπεζών θα παραμείνουν ανοιχτά, καθόσον η 1η Μαΐου θα είναι εργάσιμη. Ωστόσο, …