Μαρινάκης κατά Κασσελάκη: Συγχαίρει τον καταδικασμένο με 13-0 Παππά για την ομιλία του για το κράτος δικαίου

Αναλυτικά η ανάρτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου

Επίθεση εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη με αφορμή ανάρτηση του δεύτερου για την ομιλία του Νίκου Παππά στη Βουλή.

Όπως αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος «ο κ. Κασσελάκης με ανάρτησή του συγχαίρει τον καταδικασμένο 13-0 από τη Δικαιοσύνη, Νίκο Παππά για την ομιλία του, για το κράτος δικαίου».

«Μετά και την πρόσφατη παραδοχή του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ περί «ατυχούς διαχείρισης», θα πιστεύαμε, αν δεν είχε δώσει δικαιώματα, ότι κάποιος έχει χακάρει το προφίλ του», πρόσθεσε ο κ. Μαρινάκης σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δωρεάν εξετάσεις για την πρόληψη τριών μορφών καρκίνου

Στο Υπουργείο Υγείας παρουσιάστηκε σήμερα το ολοκληρωμένο πρόγραμμα προσυμπτωματικού ελέγχου ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ για την πρόληψη τριών …