ΗΔΙΚΑ: Εκτός λειτουργίας όλες οι υπηρεσίες την Κυριακή

Λόγω προγραμματισμένης αναβάθμισης του συστήματος ΑΜΚΑ.

Εκτός λειτουργίας θα τεθούν για 12 ώρες, όλες οι υπηρεσίες που παρέχει η ΗΔΙΚΑ ΑΕ, λόγω προγραμματισμένης αναβάθμισης του συστήματος ΑΜΚΑ. Οι τεχνικές εργασίες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Σχετικά με την ΗΔΙΚΑ ΑΕ

Η ΗΔΙΚΑ ΑΕ είναι Οργανισμός υπό την εποπτεία του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, με αντικείμενο την ανάπτυξη λογισμικού στις περιοχές της Υγείας, της Κοινωνικής Ασφάλισης και της Πρόνοιας. Μεταξύ άλλων, έχει την ευθύνη για τις εφαρμογές της άυλης συνταγογράφησης, του myHealth-app, του συστήματος διαχείρισης και διανομής των δωρεάν self-test. Οποιαδήποτε ανάπτυξη ψηφιακής λύσης σε αυτούς του τομείς σχεδιάζεται, υλοποιείται και συντηρείται από τα στελέχη της ΗΔΙΚΑ ΑΕ.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέα Αριστερά: «Στον πάτο της ΕΕ στην ελευθερία του Τύπου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά»

Ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς για τα αποτελέσματα του Παγκόσμιου Δείκτη Ελευθερίας του Τύπου «Ουραγός στην …