ΠΑΣΟΚ: Ανακοίνωση για τις παραιτήσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

Το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ ζητάει από την κυβέρνηση να δώσει απαντήσεις 

«Όταν την Τετάρτη ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, έθεσε στην Ολομέλεια ζήτημα για τη συνάντηση δύο Υπουργών με επιχειρηματία, ο οποίος καταγγέλθηκε από την κυβέρνηση ότι απεργάζεται την αποσταθεροποίησή της, ο μεν Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Π. Μαρινάκης μίλησε για "κοινωνική επίσκεψη" και ο Υπουργός Επικράτειας Α. Σκέρτσος για "μυθεύματα"», αναφέρει το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζει ότι, «Λίγες ώρες αργότερα ο Πρωθυπουργός τους εξανάγκασε σε παραίτηση», με την Χαριλάου Τρικούπη να καλεί την κυβέρνηση να απαντήσει σε συγκεκριμένα ερωτήματα:

«Μετά από την παρέλευση τριών εικοσιτετραώρων από την πρόταση δυσπιστίας, η κυβέρνηση θα μας απαντήσει για την ταμπακιέρα; Πήγαν ή όχι να καπνίσουν την πίπα της ειρήνης με τα οικονομικά συμφέροντα;»

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πληρωμές ΟΠΕΚΑ, ΚΕΑ, επίδομα παιδιού, ενοικίου, προνοιακά Μαιου 2024

ΟΠΕΚΑ. Πληρωμή ΚΕΑ, επίδομα παιδιού, ενοικίου, προνοιακά επιδόματα και παροχές για τον μήνα Μάιο 2024. …