Δημοσκόπηση Alco: Τι έδειξε για εκλογές, διεθνείς παρατηρητές και Τέμπη

Το 75% δεν πείστηκε από την κυβέρνηση στο θέμα των Τεμπών και θεωρεί ότι υπάρχει συγκάλυψη

Η Νέα Δημοκρατία διατηρεί το ισχυρό προβάδισμα έναντι του δεύτερου ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα και με τη νέα δημοσκόπηση της ALCO, η οποία παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA.

Το κυβερνών κόμμα, παρ' ότι έχει υποστεί απώλειες σε σχέση με τις βουλευτικές εκλογές, διατηρεί τη δυναμική του  με ποσοστό από 29% έως 33%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται μεταξύ 14% και 16%. Το δε ΠΑΣΟΚ βρίσκεται μεταξύ 12%  με 14%, με την Ελληνική Λύση να πιστοποιεί την ανοδική της πορεία με ποσοστό από 9% έως 11% και το ΚΚΕ με 8% έως 10%.

ALCO

ALCO

Το 65% δεν θεωρεί ότι το αποτέλεσμα των εκλογών θα ανατρέψει τις πολιτικές ισορροπίες και θα θέσει ζήτημα διακυβέρνησης της χώρας.

ALCO

To 57% είναι αρνητικό ως προς την παρουσία διεθνών παρατηρητών στις εκλογές, όπως ζήτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

ALCO

Αντιστοίχως, πολύ υψηλό είναι το ποσοστό (75%) που δεν πείστηκε από την κυβέρνηση και που θεωρεί ότι υπάρχει συγκάλυψη στο θέμα της έρευνας για την τραγωδία των Τεμπών.

ALCO

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σχοινάς στην DW: «Τα καταφέραμε στην Κομισιόν»

«Οι μεγάλες επιτυχίες της Ευρώπης σε αυτή την πενταετία έγιναν ορατές και εφικτές μέσα στο …