Ανανέωση ταξιδιωτικής οδηγίας για Ισραήλ, Παλαιστινιακά εδάφη, Λίβανο και Ιράν

Ανακοίνωση Υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με την πραγματοποίηση μετακινήσεων στο Ισραήλ, τα Παλαιστινιακά Εδάφη, τον Λίβανο και το Ιράν

Σε ανανέωση της ταξιδιωτικής του οδηγίας προς τους πολίτες για τις επισκέψεις στο Ισραήλ, στα Παλαιστινιακά εδάφη, τον Λίβανο και το Ιράν προέβη το υπουργείο Εξωτερικών στη σκιά της κλιμάκωσης της έντασης μεταξύ Τελ Αβίβ και Τεχεράνης. Η ίδια σύσταση ισχύει και για τις μετακινήσεις στο Ιράν.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών

"Γνωστοποιείται ότι παραμένει σε ισχύ η, από 15.10.2023, σύσταση σχετικά με την αποφυγή, εκτός των απολύτως απαραίτητων, επισκέψεων στο Ισραήλ, τα Παλαιστινιακά Εδάφη και τον Λίβανο. Η ίδια σύσταση ισχύει και για μετακινήσεις στο Ιράν".

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΟΟΣΑ: Ρυθμός ανάπτυξης 2% φέτος και 2,5% το 2025

Ο ΟΟΣΑ τονίζει ότι οι βασικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ελληνική οικονομία είναι η ενίσχυση …