Κασσελάκης στους ομογενείς: «θα κάνουμε τα πάντα ώστε να αισθάνεστε ισότιμοι Έλληνες» 

Στις εκδηλώσεις της ομογένειας της Νέας Υόρκης για την 25η Μαρτίου, ως επίτιμος προσκεκλημένος, συμμετείχε χθες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Στις εκδηλώσεις της ομογένειας της Νέας Υόρκης για την 25η Μαρτίου, ως επίτιμος προσκεκλημένος, συμμετείχε χθες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. 

Σύμφωνα με τον Εθνικό Κήρυκα, ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε στη δοξολογία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Ελπιδοφόρου, όπου διάβασε το «Πιστεύω» στα αγγλικά.
Μιλώντας στους ομογενείς, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε:

«Γνωρίζω ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα στην ομογένεια, πολλοί από εσάς αντιμετωπίζετε μεγάλες καθυστερήσεις ακόμα και για ένα διαβατήριο. Θέλω να ξέρετε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση θα σταθεί στο πλευρό σας   και θα κάνουμε τα πάντα ώστε να αισθάνεστε ισότιμοι Έλληνες». 

Πηγή: skai.gr



Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΕΛΓΑ: Αποζημιώσεις 38 εκατ. ευρώ για φυτική παραγωγή και ζωικό κεφάλαιο

Oι αποζημιώσεις τις οποίες έχει καταβάλει ο ΕΛΓΑ για το 2023 ανέρχονται στα 180,8 εκατ. …