Παπανώτας για Κασσελάκη: Καλό παιδί για καμιά μπύρα σε μπαρ, δεν κάνει για ηγέτης

Ξέσπασε ο Δημήτρης Παπανώτας κατά του Στέφανου Κασσελάκη, λίγες ημέρες μετά την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Πυρά εναντίον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη, εξαπέλυσε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Παπανώτας, λίγες ημέρες μετά την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Παπανώτας, απαντώντας σε σχόλιο ακολούθου του στο Instagram για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε: «Καλό παιδί αλλά για καμιά μπύρα σε κάνα μπαράκι. Όχι, για ηγέτης». 

Αναλυτικά, η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα

παπανώτας

«Αλήθεια;  Με έβγαλε εμένα ρατσιστή, ξεπερασμένο, μισογύνη, και απαράδεκτο και μετά το... μετάνιωσε;  Και αύριο σαν πρωθυπουργός θα μιλάει με Ερντογάν και ηγέτες μεγάλων δυνάμεων κι εμείς θα του έχουμε εμπιστοσύνη; Και αν μπει μέσα η Μπεκατώρου και του πει "ή εγώ ή ο Ερτογάν " τι θα γίνει; Πόλεμος; Άσε ρε φίλε... Καλό παιδί αλλά για καμιά μπύρα σε κάνα μπαράκι. Όχι για ηγέτης...»

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Όλες οι πληρωμές επιδομάτων και συντάξεων έως 10.5.2024

Όλες οι πληρωμές επιδομάτων και συντάξεων από τον e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ, ΟΠΕΚΑ, υπουργείο εργασίας από 8 …