Συνάντηση Χάρη Δούκα - Εκρέμ Ιμάμογλου

Οπως αναφέρει ο Χάρης Δούκας σε ανάρτησή του στο facebook σήμερα είχε διμερή συνάντηση με τον Ιμάμογλου


 

Συνάντηση με τον Εκρέμ Ιμάμογλου, είχε ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας ο οποίος βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη ύστερα από επίσημη πρόσκληση του Δημάρχου της Πόλης. 

Οπως αναφέρει ο Χάρης Δούκας σε ανάρτησή του στο facebook σήμερα είχε διμερή συνάντηση με τον Ιμάμογλου, ενώ προσθέτει πως είναι δέσμευσή του να συνεργαστούν στενά. 

"Ήταν μεγάλη μου χαρά να αποδεχτώ την πρόσκληση του Εκρέμ Ιμάμογλου, να παρευρεθώ στη χθεσινή εκδήλωση για την ημέρα της Ευρώπης και σήμερα να έχω διμερή συνάντηση μαζί του. Τον ευχαριστώ για τη θερμή υποδοχή. Είναι δέσμευσή μας να συνεργαστούμε στενά για την ευημερία των πολιτών και την πρόοδο των ιστορικών πόλεών μας. Θα συνεχίσω τις επαφές μου με δημάρχους, προκειμένου στις επερχόμενες ευρωπαϊκές εκλογές, να επικρατήσουν οι προοδευτικές φωνές κόντρα στον λαϊκισμό και τη μισαλλοδοξία" αναφέρει στην ανάρτησή του ο Δήμαρχος Αθηναίων. 

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης: Η Αλβανία καταπατά την αξία του Κράτους Δικαίου

Ο κος Μητσοτάκης παράλληλα τόνισε πως η ευρωπαϊκή πορεία των Σκοπίων εξαρτάται από την τήρηση …