ΣΥΡΙΖΑ: Επίθεση στον Μητσοτάκη για τη Βόρεια Μακεδονία

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη

«Νέες δικαιολογίες πασχίζει καθημερινά να βρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να αιτιολογήσει την άρνησή του επί χρόνια να κυρώσει τα μνημόνια με τη Βόρεια Μακεδονία», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Απαντώντας στις δηλώσεις του πρωθυπουργού, υποστηρίζει: «Τώρα εμφανίζει εαυτόν εκ των υστέρων ‘δικαιωμένο', λέει ότι έβλεπε την άνοδο του εθνικισμού στη γειτονική χώρα - ας του θυμίσουμε ότι η ΝΔ με το VMRO είναι  αδελφά κόμματα, καθώς συμμετέχουν και τα δύο στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα-, και τολμάει να κουνάει το δάχτυλο στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Του επιστρέφουμε τους χαρακτηρισμούς περί ανιστόρητων και του θυμίζουμε ότι η Ιστορία έχει αποδείξει πως οι εθνικιστικές κορώνες μόνο κακές υπηρεσίες προσφέρουν».

Κλείνοντας κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι «εγκλωβισμένος στην ίδια του την μικροκομματική τακτική, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητάει τώρα και τα ρέστα. Γιατί δεν στέλνει μια επιστολή με αυτά τα επιχειρήματα και στην κ. Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν;». 

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση να διαψεύσει τα δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου

Στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «η τουρκική πλευρά, επιδιώκει για άλλη μια φορά …