Μητσοτάκης: Κάνει unboxing παπούτσια… ΝΔ στο TikTok – Δείτε βίντεο 

«Θα το δει ο Άδωνις, καταρχάς, θα λυσσάξει…» λέει ο Κ. Μητσοτάκης, ενώ σε βίντεο αρχείου ο κ. Γεωργιάδης εμφανίζεται να φωνάζει «Τα λιγουρεύεσαι;»
 

«Τα λιγουρεύεσαι;»... Σε unboxing των «παπουτσιών της ΝΔ» προχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε νέο βίντεο που ανήρτησε στο TikTok.

«Πολύ δυνατό. Στην επόμενη περιοδεία μου θα κάνουμε θραύση. Είχαμε ζηλέψει τα παπούτσια του ΠΑΣΟΚ, επιτέλους έχουμε κι εμείς τα δικά μας» τονίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Ο πρωθυπουργός αναφέρεται και στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, λέγοντας: «Θα το δει ο Άδωνις, καταρχάς, θα λυσσάξει…», ενώ σε βίντεο αρχείου ο κ. Γεωργιάδης εμφανίζεται να φωνάζει «Τα λιγουρεύεσαι;» σε τηλεοπτική εκπομπή του. 
 

@kyriakosmitsotakis_

Επιτέλους!

♬ original sound - Kyriakos Mitsotakis

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Το ΜΤΠΥ επαναφέρει την χορήγηση δανείων σε δημοσίους υπαλλήλους

Τις χρηματικές διευκολύνσεις προς τα μέλη του, που είχαν σταματήσει το 2010, επαναφέρει το Μετοχικό …