Κασσελάκης: Συνάντηση με τις μητέρες δυο θυμάτων γυναικοκτονιών

«Δεν είστε μόνες σας» υπόσχεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τις μαμάδες της Ερατούς και της Σοφίας

Με την Ελένη Κρεμαστιώτη και τη Ρόζα Φωτιάδου, τις μαμάδες της Ερατούς και της Σοφίας, δυο θυμάτων γυναικοκτονιών, συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης, συνοδεύοντας την ανάρτηση του με σχετικό βίντεο με αποσπάσματα από τη συνάντηση.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ παραθέτει στην ανάρτηση του «σκόρπιες φράσεις τους» που, όπως αναφέρει, κρατά βαθιά στην ψυχή του και συγκεκριμένα τις εξής:

«-Τα παιδιά μας είναι απλά αριθμοί για το κράτος.

-Οι νόμοι δεν μεριμνούν για τις οικογένειες των θυμάτων

-Τα παράβολα στο εφετείο γιατί αναγκαζόμαστε να τα πληρώσουμε;

- Γιατί ο δολοφόνος της κόρης μου είχε τη γονική μέριμνα του παιδιού της και έπαιρνε επίδομα μέσα από τη φυλακή, μέχρι μόνη μου να κινήσω διαδικασίες;

- Η πολιτεία δεν παρέχει κοινωνικό λειτουργό στα παιδιά των κοριτσιών μας. Το κράτος είναι ανύπαρκτο».

«Σας υπόσχομαι, δεν είστε μόνες σας», σημειώνει ο κ. Κασσελάκης, «θα σταθούμε στο πλευρό σας όχι με λόγια αλλά με πολιτικές πράξεις και νομοθετικές πρωτοβουλίες».

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τσίπρας: Δεν μετανιώνω για την απόφαση να παραιτηθώ

Ο Αλέξης Τσίπρας ανακηρύχθηκε επίτιμος διδάκτορας του πανεπιστημίου Koc Επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Koc ανακηρύχθηκε ο …