Πρόγραμμα πρωθυπουργού: Συνέντευξη στον ΣΚΑΙ 100.3 τη Δευτέρα στις 13:00

Στις 18:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί και θα μιλήσει στην τελετή έναρξης της ναυτιλιακής έκθεσης «Ποσειδώνια 2024», στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Άλφα και στη Σταματίνα Τσιμτσιλή θα παραχωρήσει αύριο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σύμφωνα με ενημέρωση του γραφείου Τύπου του μεγάρου Μαξίμου.

Στις 13:00 ο πρωθυπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100,3 και στους δημοσιογράφους Βασίλη Χιώτη και Νότη Παπαδόπουλο.

Στις 18:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί και θα μιλήσει στην τελετή έναρξης της ναυτιλιακής έκθεσης «Ποσειδώνια 2024», στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Τέλος, στις 20:00 ο Πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με εκλεγμένα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης της Αττικής, στο «Green Park» στο Πεδίον του Άρεως.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: To think tank μεταναστευτικής πολιτικής

Τα Think Tank Mεταναστευτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ απαρτίζουν οι Βασίλης Κερασιώτης, Γιονούς Μουχαμμαντί, Ηλέκτρα Ζαπώνη, …