Και οι ευρωεκλογές είναι στον ΣΚΑΪ: Κυριακή 9 Ιουνίου - Δείτε το trailer

Από νωρίς το πρωί και μέχρι αργά το βράδυ, ο σταθμός με τη μακρά παράδοση στην ποιότητα της ενημέρωσης και της ειδησεογραφίας, θα είναι κοντά στον πολίτη που θέλει να ξέρει

Πιστός στη δέσμευσή του για έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση, ο ΣΚΑΪ προετοιμάζεται εντατικά για την πλήρη κάλυψη των Ευρωεκλογών την Κυριακή 9 Ιουνίου.

Από νωρίς το πρωί και μέχρι αργά το βράδυ, ο σταθμός με τη μακρά παράδοση στην ποιότητα της ενημέρωσης και της ειδησεογραφίας, θα είναι κοντά στον πολίτη που θέλει να ξέρει.

Σύσσωμη η δημοσιογραφική ομάδα και το δυναμικό των ενημερωτικών εκπομπών του σταθμού, με συνεχή ροή Ειδήσεων, εμπεριστατωμένα ρεπορτάζ και παρουσία σε όλα τα κέντρα των εξελίξεων, θα δίνουν τον παλμό των γεγονότων και θα ενημερώνουν συνεχώς τους τηλεθεατές για τη μεγάλη αναμέτρηση.

Περισσότεροι από 120 δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ στην Ελλάδα και το εξωτερικό έχουν αναλάβει να ενημερώνουν το κοινό για την πορεία της εκλογικής διαδικασίας. Με την άρτια υλικο-τεχνολογική υποδομή του, τα πιο σύγχρονα graphics, το έμπειρο δυναμικό του, αλλά και με συνεντεύξεις, αναλύσεις ειδικών, δημοσκοπήσεις, ο ΣΚΑΪ θα μεταφέρει με αντικειμενικότητα στους τηλεθεατές την ευρωπαϊκή προοπτική.

Ο εκλογικός μαραθώνιος θα ξεκινήσει από τις 05:30 το πρωί στην εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ» με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο.

Στις 09:40, τη σκυτάλη θα πάρουν οι «ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ» Γιάννης Ντσούνος και Χρήστος Κούτρας

εκλογες

Στις 11.40, «ΟΙ ΔΕΚΑΤΙΑΝΟΙ» Γιάννης Πιτταράς και Γιώργος Γρηγοριάδης.

εκλογες

Η ενημέρωση θα συνεχιστεί στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων με τη Λένα Φλυτζάνη.

εκλογες

 Η βραδιά των εκλογών θα ξεκινήσει στις 17:45. Η Σία Κοσιώνη, ο Αλέξης Παπαχελάς, ο Παύλος Τσίμας και όλο το επιτελείο του ΣΚΑΪ θα παρουσιάσουν, αναλύσουν και ερμηνεύσουν το αποτέλεσμα της κάλπης.

εκλογες

εκλογες

Στις 19:00 ακριβώς, θα ξεκινήσει το EXIT POLL από τον Γιώργο Αράπογλου και την PULSE και, αμέσως μετά, τα επίσημα αποτελέσματα.

εκλογες

Ο ενημερωτικός τομέας του ΣΚΑΪ, αναγνωρίζοντας τη σημασία των Ευρωεκλογών στη νέα ευρωπαϊκή πραγματικότητα που θα επηρεάσει το μέλλον όλων μας, δεσμεύεται για μια ακόμη φορά να κάνει το καλύτερο δυνατό για την άμεση, έγκυρη, ποιοτική και αντικειμενική δημοσιογραφία.

εκλογες

Την Κυριακή 9 Ιουνίου, ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: To think tank μεταναστευτικής πολιτικής

Τα Think Tank Mεταναστευτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ απαρτίζουν οι Βασίλης Κερασιώτης, Γιονούς Μουχαμμαντί, Ηλέκτρα Ζαπώνη, …