Κικίλιας: Οι φωτιές σε Πεντέλη, Χίο, Βοιωτία αντιμετωπίστηκαν σε 45 λεπτά

Στις πυρκαγιές που ξέσπασαν σήμερα και ειδικότερα σε αυτές σε Πεντέλη, Χίο και Βοιωτία αναφέρεται σε ανάρτησή του στο "Χ" ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «εφαρμόζοντας το νέο δόγμα στη δασοπυρόσβεση, εναέρια μέσα και ισχυρές επίγειες δυνάμεις επιχείρησαν άμεσα και συντονισμένα από την πρώτη στιγμή έναρξης των πυρκαγιών με αποτέλεσμα και οι τρεις να αντιμετωπιστούν σε περίπου 45 λεπτά».

Συγκεκριμένα ο κ. Κικίλιας επισημαίνει στην ανάρτησή του:

«Τριάντα επτά νέες αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο. Οι πιο επικίνδυνες ήταν στο Νταού Πεντέλης, στη Χίο αλλά και στην Αλίαρτο Βοιωτίας όπου οι πυροσβέστες μας έσβηναν τη μια εστία μετά την άλλη. Εφαρμόζοντας το νέο δόγμα στη δασοπυρόσβεση, εναέρια μέσα και ισχυρές επίγειες δυνάμεις επιχείρησαν άμεσα και συντονισμένα από την πρώτη στιγμή έναρξης των πυρκαγιών με αποτέλεσμα και οι τρεις να αντιμετωπιστούν σε περίπου 45 λεπτά!».

Πηγή: skai.gr



Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: Οι πράξεις τους έχουν συνέπειες

Εάν τα Σκόπια επιμείνουν σε αυτή τη γραμμή, θα καταστήσουν ουσιαστικά εξαιρετικά δύσκολη -αν όχι …