Ρεκόρ τζίρου το 2023 για την Kidscom

Η εταιρία του Σταύρου Καφούνη  αποτελεί μια από τις ελάχιστες εταιρείες στον χώρο των παιδικών ειδών,  με αδιάληπτη κερδοφορία από την ίδρυσή της

 Ρεκόρ τζίρου πέτυχε το 2023, η Kidscom ΑΕ και όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση, ξεπέρασε για πρώτη φορά τα 4 εκατ. ευρώ.

Όπως υπενθυμίζεται στην ανακοίνωση, η εταιρεία που ανήκει κατά 100% στον Σταύρο Καφούνη, ο οποίος είναι και πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, αποτελεί μια από τις ελάχιστες εταιρείες στον χώρο των παιδικών ειδών με αδιάληπτη κερδοφορία από την ίδρυσή της το 2008 «και είναι ο αποκλειστικός διανομέας κάποιων από τα ισχυρότερα παγκόσμια brands όπως Joie, Nuna, Recaro, Sparco, Kindercraft, Lascal κ.ά., ενώ εντός των επομένων ημερών, αναμένεται η ανακοίνωση ενσωμάτωσης δύο νέων κορυφαίων σημάτων».

Παράλληλα, η εταιρεία διαθέτει 3 ιδιόκτητα καταστήματα στην Ελλάδα και δύο στην Κύπρο, ενώ κατά το 2023 ολοκλήρωσε το πλάνο ανακαίνισης όλων των φυσικών καταστημάτων της καιανανέωσε και το ψηφιακό κατάστημά της (www.kidscom.gr).

Δήλωση

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Kidscom, Σταύρος Καφούνης δήλωσε: «Είμαι ευτυχής διότι, παρά την τρομακτική μείωση των γεννήσεων στη χώρα μας, που λαμβάνει πλέον ανησυχητικές διαστάσεις, εμείς καταφέραμε το δύσκολο 2023, να καταγράψουμε τις υψηλότερες ιστορικά πωλήσεις, ενώ ευελπιστούμε ότι το φιλόδοξο επενδυτικό πλάνο μας, των τελευταίων ετών, σε συνδυασμό με τη δραστική λειτουργική προσαρμογή στις νέες απαιτήσεις της αγοράς, θα μας επιτρέψει και το τρέχον έτος να συνεχίσουμε την αναπτυξιακή μας πορεία».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: Οι πράξεις τους έχουν συνέπειες

Εάν τα Σκόπια επιμείνουν σε αυτή τη γραμμή, θα καταστήσουν ουσιαστικά εξαιρετικά δύσκολη -αν όχι …